Uncategorised

Velkommen til Hybelhus.no

Vi legger ut mer info fortløpende, se flere bilder fra en hybel på 18 kvm som ble laget i 2018 her. Seriegründer Frode Skaar har i alle år brukt penger på å bygge opp eget firma innen motorsport. Han har dermed ikke kunnet eie noen egen bolig de siste årene, men løsningen ble å lage en egen liten frittstående hybel, og konseptet Hybelhus.no var født!

Vi håper å kunne sette opp flere hybler de neste årene, slik at det blir lettere å komme inn i boligmarkedet for "unge, fattige eller smarte folk" som vil bygge opp egenkapital, samtidig som de bor for seg selv. Dersom du er nødt til å leie ønsker vi også å tilby gunstig leiepriser i fremtiden - følg med på siden selv om ting tar litt tid!

Vi kommer først til å jobbe med et prosjekt i Østfold, der vi håper å kunne sette opp et hybelhus i 2021(!) Det vil også være mulig å kjøpe frittstånde hybler "innen nær fremtid".

Prototype-Hybel bygget på Gardermoen

Den første hybelen er bygget til eget bruk, og står like ved Gardermoen. Her har vi tatt med oss erfaringer til neste prosjekt som blir en Demo-hybel i Skiptvet Kommune (kan ses der når den er ferdig). Vi må ta litt etter litt ettersom tiden strekker til, men vi har en klar målsetning om å kunne levere de første Hybel-brakkene for salg allerede våren 2021. Vi har ikke mulighet med masse produksjon, så vær tidlig ute med å bestille ditt prosjekt.

Priser og standard vil komme senere, vi holder en dialog med de første kundene til vi har fullstendig oversikt (!)

Det vil være mulig å kjøpe en komplett ferdig hybel-brakke, men vi håper også enkelte har et ønske om å gjøre ferdig mye innvendig selv for å spare endel penger / tid for oss. Det vil komme mer infor fortløpende som prosjektet tar form, og vi er også åpne for å vurdere eventuelle investorer til prosjektet (selskapet).

Informasjon om Hybelhus.no

Info kommer fortløpende, det vil ta tid å bygge opp Hybelhus.no (men vi håper å kunne glede mange med prosjektet i fremtiden). Jeg er superfornøyd med min første 18 kvm - se flere bilder her, har også en 40 kvm i tankene om jeg får mulighet økonomisk i 2021!

Mitt første bygg er en frittstående 18 kvm hybel / kontorbrakke.

Kan selge frittstående Hybelhus på forespørsel:

  • 28 kvm 3,5x8 meter
  • 24 kvm 3x8 meter
  • 18 kvm 3x6 meter (sovesofa stue)

Alle hybler vi selger kan ha eget bad, riktignok må det da være sovesofa i stue på den minste 18 kvm. Min første er laget uten bad, siden jeg har tilgang på eksternt toalett / dusjanlegg. Jeg har prioritert kontor, og soveplass, der badet er tenkt i 18 kvm Hybel.