Hybelhus.no

Velkommen til Hybelhus.no

Vi legger ut mer info fortløpende, se flere bilder fra en hybel på 18 kvm som ble laget i 2018 her. Seriegründer Frode Skaar har i alle år brukt penger på å bygge opp eget firma innen motorsport. Han har dermed ikke kunnet eie noen egen bolig de siste årene, men løsningen ble å lage en egen liten frittstående hybel, og konseptet Hybelhus.no var født!

Vi håper å kunne sette opp flere hybler de neste årene, slik at det blir lettere å komme inn i boligmarkedet for "unge, fattige eller smarte folk" som vil bygge opp egenkapital, samtidig som de bor for seg selv. Dersom du er nødt til å leie ønsker vi også å tilby gunstig leiepriser i fremtiden - følg med på siden selv om ting tar litt tid!

Vi kommer først til å jobbe med et demohus i Østfold, der vi håper å kunne sette opp et hybelhus på egen tomt i 2021(!) Det vil også være mulig å kjøpe frittstånde hybler "innen nær fremtid".

23. november 2020 ble Hybelhus AS registrert.

Det var et stort skritt å ta, og lage et eget selskap ut av dette, men planene er absolutt til stede for fremtiden. Så følge med, vi kommer med mer info om det skjer noe spennende fremover.